facebook
1mailknap
Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

For foreningerLidt introduktionstekst

Vores lokaler

I menuen til venstre kan du se, hvilke foreninger og grupper, som pt er medlemmer af Struer Frivilligcenter. En stor del af disse benytter vores lokaler enten fast eller ved arrangementer. Det er gratis at låne lokaler, når man er en frivillig forening eller gruppe med aktivitet i Struer. Du kan også læse retningslinjerne for brug af huset.Frivilligcentret er placeret i Aktivitetscenter Struer, en tidligere skole, som nu stilles til rådighed for frivillige foreningers aktiviteter og åbne kommunale seniortilbud. Frivilligcentret er foreningernes sted. og vi har en række lokaler, som frivillige og foreninger kan låne. Der er lokaler i forskellige størrelser, som I kan bruge til foreningens aktiviteter, fx møder eller brugerrettede aktiviteter. Vi har køkkenfaciliteter, og mod betaling kan I også bruge kopimaskine og printer. Frivilligcentret . 

Book lokalerne via vores online bookingsystem. I kan både booke enkelttider, så kontakt os hvis i ønsker en fast tid (eks. 19-21 hver onsdag). Før I kan låne lokaler, vil vi gerne, at I kigger forbi til en snak om retningslinjer og brug af lokalerne.

Har du spørgsmål eller ønsker at benytte lokaler og faciliteter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.