facebook
1mailknap
Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bliv FrivilligLidt introduktionstekst

Projekt Frivillig


Fritid
 med mere mening

pf logo2 web 213Vi finder de aktive til foreningerne

Projekt Frivillig er et landsdækkende initiativ, der formidler frivillige aktiviteter til elever på landets ungdomsuddannelser.
Formålet med Projekt Frivillig er at introducere de mere end 250.000 elever på landets ungdomsuddannelser til spændende frivillige projekter og aktiviteter. En lang række organisationer tilbyder forskellige Projekt Frivillig forløb på 20 timer eller mere, som man som elev kan deltage i. Alle forløbene kan ses på
www.projektfrivillig.dk


Projekt Frivillig har frivillighedsvejledere på næsten alle uddannelsesinstitutioner over hele landet.  Frivillighedsvejledere fungerer som bindeled mellem foreninger og de mere end 260.000 elever på gymnasier, handelsskoler, erhvervsskoler og SOSU-skoler.


Vi finder de fede oplevelser der fx giver plus på CV'et    

funcup2 21

Projekt Frivillig er et landsdækkende initiativ, der formidler frivillige aktiviteter til elever på landets ungdomsuddannelser. Vores formål er at skaffe en masse spændende og udfordre

nde aktiviteter, som du kan kaste dig over.

Projekt Frivilli
g har frivillighedsvejledere på næsten alle uddannelsesinstitutioner over hele landet.  Frivillighedsvejledere fungerer som bindeled mellem dig og alle de forskellige tilbud og aktiviteter, som de frivillige foreninger og organisationer har.


De tre ministre bag projekte
t har udarbejdet et Frivilligbevis. Beviset får du, hvis du gennem din ungdomsuddannelse har været frivillig i mindst 20 timer. Du kan med fordel udskrive det, som dokumentation for dit frivillige engagement og vedlægge dit CV.

På den måde kan du eksempelvis imponere en fremtidig arbejdsgiver med, at du har lavet frivilligt arbejde. Der er også mindst 100 andre gode grunde til at lave frivilligt arbejde, hør nogle af dem i videoen her:

http://www.youtube.com/watch?v=WfgmzxlfEcI

 

Vil du vide mere?

1

Der er mange muligheder for at bruge dine evner og interesser i et Projekt Frivilligt forløb. Du kan eksempelvis:

  • Være vejleder på en net café for ældre IT-nybegyndere
  • Designe kostumer og scenografi til en teaterforestilling.
  • Være eventplanlægger i en fritidsklub

Hvis du er frisk på at gøre en forskel, få nye oplevelser, møde nye mennesker og ikke mindst få et pusterum i hverdagen, så læs mere om, hvordan du kommer i

 gang med et Projekt Frivillig her.

Logobund2014 31